Alexander Tretyakov Es Va Endur L’or Olímpic En Esquelet

Vídeo: Alexander Tretyakov Es Va Endur L’or Olímpic En Esquelet

Vídeo: Skeleton - Men's Heats 3 & 4 - Alexander Tretiakov Wins Gold | Sochi 2014 Winter Olympics 2024, Abril

Alexander Tretyakov es va convertir en el millor atleta d'esquelet, per la qual cosa va portar l'equip rus al tercer lloc de la competició per equips.

Alexander Tretyakov és el millor en esquelet

Dissabte (15 de febrer de 2014) va ser un gran dia per als aficionats russos. En aquesta jornada, la selecció russa va aconseguir al final del dia ascendir immediatament fins al tercer lloc després del setè lloc a la classificació de medalles. Aquest esdeveniment va ser en gran part ajudat per la medalla d’or rebuda a la nit a l’esquelet masculí. A la pista Sanki luge i bobsleigh, tres atletes russos van lluitar per obtenir medalles olímpiques alhora: Alexander Tretyakov, Sergei Chudinov i Nikita Tregubov.

La principal lluita pel primer lloc es va desenvolupar entre els letons i els russos. Ja al final del primer dia de la competició, el representant de Rússia va guanyar durant gairebé un segon, establint un historial. El fracàs es va produir només durant la tercera cursa, quan Tretiakov va cometre un petit error i va deixar passar l’atleta letó Martins Dukurs. Però segons els resultats de quatre curses, Alexander Tretyakov va mostrar el millor temps: 3 minuts 44, 29 segons, aconseguint així un podi d’or als Jocs Olímpics.

Val a dir que Alexander Tretyakov ja va jugar amb èxit a la selecció russa a Vancouver, on es va convertir en medallista de bronze. Després de la victòria olímpica, es va convertir en el primer atleta d'esquelet que també és campió del món. Els altres dos atletes russos van entrar en els sis primers llocs, aconseguint el cinquè i el sisè lloc, repetint el resultat de l’esquelet femení.