Taula de continguts:

Vídeo: "SKA" - "Locomotora". Kvartalnov No Us Sorprendrà Amb Res

Vídeo:
Vídeo: Melbourne Ska Orchestra - Get Smart (Official FULL Version) 2024, Abril

SKA és un club d’hoquei rus de Sant Petersburg. Fundada el 1946. Lokomotiv és un club d'hoquei rus de Yaroslavl. Fundada el 1959. Al març, els dos clubs es trobaran al gel als playoffs de la Copa Gagarin.

SKA - Lokomotiv

Els dies 13, 15, 17, 19 de març tindran lloc els partits entre els equips d’hoquei SKA i Lokomotiv.

SKA. Revisió de jocs anteriors

SKA va jugar la primera etapa dels playoffs amb Spartak amb incertesa. Es van jugar 6 partits entre els equips per determinar el guanyador. Aquests són els resultats del partit SKA - Spartak (0: 2; 2: 3; 5: 2; 3: 2; 2: 1; 2: 1). SKA va tenir problemes durant 2 partits i Alexander Kozhevnikov va suposar que Yaroslavsky Lokomotiv seria el favorit de les reunions, perquè SKA tenia un caos al partit i no hi havia cap equip jugat.

Al començament de les reunions amb Spartak, els observadors apostaven que SKA enderrocaria els blancs i vermells en 4 partits i no se n'adonaria, però tot va sortir malament i va haver de jugar 6 partits per trobar el líder. Per tant, el joc amb Spartak hauria de beneficiar a SKA, haurien d’extreure conclusions i mobilitzar-se, perquè és millor passar per la primera etapa amb problemes i aprendre una lliçó per abordar la sèrie de jocs amb Lokomotiv amb més responsabilitat.

El primer partit va tenir lloc el 26 de febrer aquesta vegada amb una puntuació de 0: 2, "Spartak" es va convertir en el líder. Tots dos gols van ser marcats al primer terç del partit, per R. Ganzl i M. Karsums.

El segon partit va tenir lloc el 28 de febrer. Primer, SKA va prendre la iniciativa amb 2 gols al segon terç del partit. Els autors dels discos R. Rukavishnikov i A. Barabanov. Però tot va canviar al tercer període, Spartak va fer tres gols i es va convertir en el líder de la reunió, els van marcar D. Kalinin, I. Talaluev, M. Karsums. El tercer va volar en cinc segons abans del final. Aquest joc es va convertir en el més intrigant, hi va haver una interessant reacció des de la banqueta, sembla que no van entendre gens el que hi passava. L’anterior entrenador, O. Znarka, hauria augmentat el ritme, començat a fer canvis de jugadors i intentat aprofitar la iniciativa o, almenys, fer que el resultat de la reunió fos un empat. Però Vorobyov es pot entendre abans d’entrenar Metallurg en una rotació més petita i era una mica més fàcil de gestionar. I a SKA van pressionar especialment els entrenadors, V. Bykov, A. Nazarov no va poder romandre molt temps al club i O. Znarok, que va formar l'equip, es va convertir en un home cansat.

El tercer joc va suposar un punt d’inflexió. Va tenir lloc el 2 de març. "Spartak" marca 2 gols, els autors A. Fedorov i A. Zlobin. SKA fa 5 discs, els autors N. Gusev, V. Gavrikov, J. Koskiranta.

El quart joc va tenir lloc el 4 de març. En el temps regular, es van marcar 2 gols per equip, de manera que hi va haver pròrroga i SKA va marcar el disc, el resultat és de 3: 2.

El cinquè partit (6.03) va acabar 2: 1 a favor de SKA.

El sisè partit (8.03) va ser la trobada final amb els "blanc-i-vermells" 2: 1 a la classificació de "SKA".

Imatge
Imatge

"Locomotora". Revisió de jocs anteriors

La primera etapa del Lokomotiv va jugar contra Sochi. Sotxi a la KHL cinc temporades i es va reunir 18 vegades amb el ferrocarril, quedaven 12 jocs amb el Lokomotiv i, per tant, inicialment van ser considerats favorits de la reunió. El resultat de 6 partides (4: 3; 3: 0; 2: 3; 1: 3; 3: 0; 5: 2).

El primer partit va tenir lloc el 25 de febrer, a la sortida no hi va haver moments perillosos, els equips es van mirar de prop. El primer disc va entrar a la porteria al minut vuit del davanter de "Sochi" K. Kapustin, el segon gol va ser de nou de Yokipakka, "Lokomotiv" als primers vint minuts va ser capaç de convertir només 1 gol, l'autor S. Kronwall. La reunió va ser tensa i, en el temps principal, el marcador va ser de 3: 3. Tot es va decidir per la pròrroga, l'objectiu decisiu el va dissenyar N. Kovalenko.

El segon partit va tenir lloc el 27 de febrer amb un sol gol. 3: 0 a favor del Lokomotiv. Autors: S. Kronvall, R. Rafikov, D. Apalkov.

El tercer joc va tenir lloc l’1 de març. Aquí ja hi va haver un punt d’inflexió, perquè el Lokomotiv estava fora i va perdre per 3: 2, en el moment principal el marcador era de 2: 2, el disc decisiu va ser empatat pel davanter de Sotxi Andrei Altybarmakyan.

El quart partit (3 de març) es va tornar a jugar al sud de Rússia i va tornar a fallir per al Lokomotiv. Va ser un joc clau, si Lokomotiv guanya, la sèrie aniria completament a Kvartalnov. Però la iniciativa va ser interceptada per Sergei Zubov. El resultat de la reunió és 1: 3. Des dels primers minuts de la reunió, "Sochi" va atacar bé i va convertir 1 gol en el primer període. En el segon període, la puntuació és d’1: 2. Al tercer dvadtsatiminutke, Lokomotiv va tenir l'oportunitat d'anivellar el marcador quan B. Kozun va disparar, però va colpejar el porter alliberat de Sotxi.

El cinquè partit (5 de març) ja ha tingut lloc a casa i les parets del club han ajudat. La puntuació final és de 3: 0, els autors dels discos van ser: Kozun, Kayumov, Apalkov.

El sisè partit (7 de març) es va jugar a Sotxi, a la ronda anterior el Lokomotiv va guanyar una victòria seca. Ara només queda una reunió abans de la victòria i es produeix, la puntuació és gran i victoriosa: 5: 2. A Sotxi, Rosen i Bakosh van marcar gols al Lokomotiv: Misul, Kraskovsky (2 gols), Apalkov, Nakladal.

El Lokomotiv va mostrar un bon resultat, però ara està perdent el millor jugador a la primera ronda dels playoffs. El capità Staffan Cronvall amb una lesió a la cama va ser eliminat abans de finalitzar la temporada. Kronwall va aconseguir marcar 3 gols contra l'HC Sochi i fer 3 assistències. Durant la sisena reunió, va ser colpejat amb un disc sense èxit, i ara, fins i tot si el Lokomotiv passa abans de la final, el capità no té temps de recuperar-se, A. Yelesin jugarà al seu lloc en el partit contra l’SKA.

Imatge
Imatge

Basant-se en les primeres trobades, és evident que els oponents són d'aproximadament forces iguals. SKA té una formació fluixa, Lokomotiv té un capità retirat, els dos equips van jugar sis partits contra els equips anteriors. L’última vegada que Lokomotiv va vèncer a SKA als playoffs va ser el 2014 i ja està a punt per guanyar i ara té totes les possibilitats.

Es juguen els dos primers jocs, aquí teniu els resultats:

El primer joc. El 13 de març a les 19:30 va tenir lloc a Sant Petersburg el primer partit de les semifinals de la conferència. SKA va entrar al gel sense canvis, ja que Lokomotiv A. Yelesin i E. Korotkov van prendre el lloc de S. Kronvall i V. Kartayev. Al primer dvadtsatiminutke no hi va haver moments perillosos, només els propietaris posseïen una mica més el disc. Al segon període SKA ja va començar a atacar, però el marcador mai no es va obrir. La tercera part del joc va tenir lloc amb el mateix esperit i ningú tenia un clar avantatge, van atacar principalment des de la distància. Al tercer període, en un moment determinat, el Lokomotiv continua sent minoritari i, als 47 minuts, David Rundblad va marcar el disc.

El segon joc va tenir lloc el 15 de març a la mateixa hora, al mateix lloc. Per a "Yaroslavl", el moment negatiu no va consistir tant en la derrota com en el fet que eren incapaços de llançar els "treballadors del ferrocarril" a la porteria. I probablement per això, en la segona reunió, el Lokomotiv encaixa 6 gols, però encara marca 1 gol estimat. Primer, SKA va marcar, Maltsev, poc després Kayumov i la puntuació es va igualar. Sobre això, cada vegada més gols de Lokomotiv no van seguir, SKA va actuar més, els autors dels següents objectius van ser: Gusev, Byvaltsev, Koskiranta, Datsyuk, Tikhonov. El resultat de la reunió és de 6: 1.

És possible que hagin perdut en el joc, però no en una baralla. Al final, Alexander Yelesin i Nail Yakupov van xocar al costat, Yelesin va colpejar un parell de cops amb el puny, després dels quals els jutges els van desvincular. Hi ha dues reunions més per davant el 17 de març del 19, i aquestes dues reunions tindran lloc ja a casa amb Yaroslavl, així que potser les parets natives ajudaran a Yaroslavl en aquests dos jocs?