Copa Amèrica 2016: Una Visió General De La Trobada Equador-Perú

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Una Visió General De La Trobada Equador-Perú

Vídeo: Ecuador 2 Peru 2 (Relato Julian Bricco) Copa America Centenario 2016 2024, Maig

L'enfrontament entre les seleccions nacionals d'Equador i Perú a la segona ronda de la fase de grups del Quartet B va ser decisiu per a tots dos equips. Van ser aquests equips, segons les previsions dels experts, els que van haver de lluitar pel segon lloc del grup on juga el Brasil.

Copa Amèrica 2016: una visió general de la trobada Equador-Perú

El partit entre les seleccions nacionals del Perú i l’Equador va resultar emocionant i intens. Tot i que els equatorians tenien un avantatge estadístic, la reunió es va celebrar com un enfrontament entre equips completament iguals. Els futbolistes equatorians tenien el doble de possibilitats d’encertar la porteria dels oponents (18 contra 9), mentre que només cada tercer cop de peu de cada equip arribava a la línia de gol. En possessió de la pilota, l'avantatge era del costat dels equatorians (56% a 44%). Tot i així, el resultat del partit ve determinat per les xifres del marcador i no per les estadístiques.

Ja al minut 5 de la reunió, els peruanos van obrir el marcador. Christian Cueva no va deixar cap oportunitat per al porter equatorià Alexander Domínguez. Al minut 13, Edison Flores va ser capaç de doblar l'avantatge de la selecció nacional del Perú. Després d’haver encaixat dos gols, semblava que la selecció equatoriana tenia poques possibilitats d’anotar almenys alguns punts del partit, però el futbol sovint és imprevisible.

Els futbolistes equatorians de la segona meitat de la primera meitat van començar a actuar de manera més activa, cosa que va resultar en un gol d’Enner Valencia sis minuts abans d’acabar la primera meitat de la trobada. Després d’haver rebut una passada a l’àrea de penal, l’equatorià va disparar amb precisió davant del porter de la selecció nacional del Perú, sense deixar cap oportunitat. Els equips van marxar al descans amb l'avantatge dels peruans en un gol.

La segona meitat de la reunió va començar amb un lleuger avantatge dels equatorians. Això es va deure al marcador al marcador. La iniciativa dels jugadors atacants ja es va veure recompensada al minut 48. Miller Bolaños compara els números del marcador: 2: 2.

La resta del partit, els equips no van poder encertar la porteria de l’altre, tot i que van tenir bones ocasions per això. El resultat final del partit 2: 2 sembla just. Els peruans van començar bé la reunió i els jugadors equatorians van poder mostrar el seu caràcter i capgirar la confrontació.

Segons els resultats de la trobada, els jugadors del Perú guanyen quatre punts després de dues rondes, els equatorians tenen dos punts. Tot i així, les possibilitats d’aquest grup de classificar-se del grup semblen més preferibles, ja que en el partit final del grup B, els rivals de l’Equador seran la selecció nacional d’Haití i els peruans jugaran amb el Brasil.