Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Brasil - Equador

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Brasil - Equador

Vídeo: Brazil v. Ecuador - Copa America Centenario USA 2016 2024, Abril

L’equip brasiler de futbol de tots els torneigs importants és considerat, amb tota raó, un dels favorits de cada partit. Així va ser abans de la primera trobada dels cinc vegades campions del món a la Copa Amèrica 2016. Els rivals brasilers eren futbolistes de l’Equador.

Copa Amèrica 2016: repàs del partit Brasil - Equador

El resultat final del partit va resultar imprevisible per a la majoria dels aficionats al futbol. Tot i el favoritisme dels brasilers, des dels primers minuts de la reunió, els futbolistes equatorians van poder oposar-se al futbol decent als Pentacamps. Tota la primera meitat es va jugar en una lluita igualada. Els equips van intentar respondre atac a atac, tot i que els jugadors no van crear ocasions perilloses i realment de gol a la porteria dels rivals.

En els primers quaranta-cinc minuts, els brasilers només van fer quatre tirs a la porteria, dels quals només un va encertar la porteria. Va ser colpejat per Filipe Coutinier al minut sis. Durant la primera meitat de la trobada, els equatorians van respondre amb només dos cops, mentre que el porter brasiler va entrar en joc només després que Ener València xutés de falta als 37 minuts. La primera part va acabar amb un empat sense gols.

La segona meitat de la trobada va estar marcada per una decisió molt controvertida de l’àrbitre lateral, que va influir en el resultat final del partit. Al minut 66, els jugadors equatorians van realitzar un atac exemplar, després del qual Montero va disparar des del costat esquerre a l'àrea. La pilota va lliscar per sobre de les mans del porter brasiler i va rodar cap a la porteria. La curiositat de l’episodi no va afectar l’alegria sincera dels equatorians, però el gol va ser cancel·lat. A jutjar per les repeticions de l’episodi, l’àrbitre lateral va determinar erròniament que la pilota estava darrere de la línia de gol en el moment de la centrada de Montero. El marcador es va mantenir sense canvis: 0: 0.

Fins al xiulet final, els números al marcador no van canviar, tot i que el davanter brasiler Lucas al minut 84 no va poder adonar-se de l’oportunitat de gol. El davanter no va poder rematar de cap la pilota cap al cantó buit de la porteria.

Segons els resultats de la reunió, els equips van aconseguir un punt, però després del partit el cos tècnic i els futbolistes equatorians es van queixar de la retirada de la porteria de l'equip. Al mateix temps, les acusacions contra els àrbitres en la interpretació de l’episodi al minut 66 no són infundades.