Ressenya Del Partit Olympiacos - Krasnodar El 21/08/2019

Vídeo: Ressenya Del Partit Olympiacos - Krasnodar El 21/08/2019

Vídeo: Определяем лучший матч в истории стадиона ФК «Краснодар» 2024, Abril

El FC Krasnodar representa a Rússia a la Champions League el 2019. I el següent rival del club va ser l’Olympiacos grec. La primera baralla va tenir lloc a Grècia. Podeu llegir sobre tots els esdeveniments del partit en aquesta ressenya.

Ressenya del partit Olympiacos - Krasnodar el 2019-08-21

La temporada passada, el FC Krasnodar de la ciutat del mateix nom va obtenir el tercer lloc al Campionat de Futbol de Rússia i va rebre el dret de representar Rússia a la Lliga de Campions. El primer rival del club rus va ser el Porto portuguès. Després de guanyar globalment, Krasnodar va continuar. El següent rival de l'equip va ser l'Olympiacos grec. Els aficionats de Krasnodar esperaven un resultat positiu del partit de dues rondes. En cas de victòria, el club rus va entrar a la fase de grups de la Champions League.

Dimecres a la nit, Grècia va jugar el primer dels dos partits programats contra l'Olympiacos. Krasnodar va entrar al camp amb la composició següent: Safonov, Ramirez, Fjoluson, Spayich, Petrov, Namli, Cabella, De Vilhena, Wanderson, Kambolov, Berg.

Des dels primers minuts, el partit no va anar a favor del club rus. Els jugadors del Krasnodar van cometre molts errors al passar i poques vegades es van apropar a la porteria rival. L’Olympiacos va actuar amb més seguretat i va guanyar sovint Matvey Safonov a porteria. El porter ha agafat o ha colpejat moltes pilotes. Però al minut 30, el davanter del club grec Guerrero va aconseguir un excel·lent llançament a la cantonada de la porteria i el marcador es va convertir en 1: 0 a favor dels locals. Mirant aquests moments a Krasnodar, Remy Cabella es va lesionar i hi va haver un reemplaçament forçós. En canvi, Christopher Olsson va entrar al camp.

A més, l'Olympiacos podria haver marcat a la primera part. Però en alguns episodis Krasnodar va tenir sort. En atac, el club rus no va ser recordat per res remarcable a la primera part. Només hi va haver un cop perillós de Wanderson.

A la segona part, Krasnodar ha millorat ofensivament. Però l'equip estava molt cansat i en defensa no va actuar tan recollit. Fins i tot les substitucions no van poder canviar el rumb de la lluita sense èxit. Però l'Olympiacos va jugar el relleu al màxim. El futbolista atacant Rangelovich va entrar al camp i després d’uns minuts va fer dos gols alhora. Primer, va augmentar l’avantatge de l’Olympiacos a dos gols en 78 minuts i, després, en 85 minuts, va acabar amb la derrota. El punt final del partit el va posar el migcampista Podense, que va marcar el quart gol contra Safonov al minut 89.

Així, la trobada va acabar amb la derrota de Krasnodar amb un marcador de 4: 0. El partit de tornada tindrà lloc una setmana més tard a Krasnodar, però després del primer partit és bastant difícil esperar un miracle de la selecció russa. L’Olympiacos va jugar molt millor i es mereixia guanyar. Els futbolistes de Krasnodar no estaven preparats per als partits decisius de la Champions. No tenen prou experiència en aquestes reunions. En cas de derrota global, Krasnodar passarà a la fase de grups de la Lliga Europa.