MFM-2015 Hoquei Sobre Gel: Com Va Acabar La Semifinal Rússia - Suècia

Vídeo: MFM-2015 Hoquei Sobre Gel: Com Va Acabar La Semifinal Rússia - Suècia

Vídeo: Mundial FIRS 2015 de Hockey - Final WC Masculino Adulto - Brasil x Suíça 2024, Abril

La nit del 5 de gener, hora de Moscou, l'equip juvenil rus d'hoquei sobre gel va jugar un partit de semifinals en el marc del Campionat Mundial per a jugadors menors de 20 anys. Els rivals dels russos a les semifinals eren la selecció nacional de Suècia.

MFM-2015 hoquei sobre gel: com va acabar la semifinal Rússia - Suècia

En els dos últims campionats mundials d’hoquei juvenil, la selecció russa es va reunir amb l’equip suec a les semifinals. Ambdues vegades, els russos eren ofensivament inferiors als jugadors d'hoquei escandinaus amb una puntuació mínima. El 2015, la selecció russa de les semifinals MFM es va tornar a oposar als jugadors d’hoquei suecs.

El primer període del partit no va ser ric en gols marcats, tot i que, malgrat que després dels primers vint minuts de partit, el marcador va cremar amb zeros, els aficionats de la sorra de Toronto no es van avorrir. Al primer període, el joc s’assemblava més a un joc tàctic. Els jugadors d’hoquei van intentar lluitar pel disc a totes les seccions del lloc, però això no es va reflectir negativament en la creació d’oportunitats de gol. Una de les primeres ocasions d’anotar va ser fallada pels russos. Al minut 7, el llançament de Bryntsev va sacsejar el pal de la porteria dels suecs. Els jugadors d’hoquei escandinaus van respondre amb diversos dels seus perillosos atacs. Va ser especialment difícil per als russos mantenir la defensa mentre jugaven en minoria. No obstant això, Shesterkin va evitar que el gol de la selecció russa es perdés.

En el segon període, en els primers deu minuts, els suecs van intentar guanyar la iniciativa. Els barris de Valery Bragin van aguantar i, al minut 32, Alexander Sharov va completar un brillant contraatac de jugadors d’hoquei russos amb un llançament a la cantonada superior de la porteria dels suecs. Els russos van superar tota la zona en diversos engranatges i van portar Alexander a una posició de matança. La selecció russa es va imposar per 1: 0. Després d’això, els nostres jugadors d’hoquei van obtenir un avantatge numèric. Ja al minut 33, un potent xut des de la línia blava de Ziyat Paigin va fer que el porter suec es rendís per segona vegada. Aquest gol va ser el primer dels suecs en un partit minoritari. Després del segon disc perdut, els escandinaus van perdre completament els fils del joc, cosa que va provocar nous atacs perillosos per part dels russos. Al final del segon període, el disc va tornar a creuar la línia de porteria sueca. Tot i això, l'objectiu no es va registrar, ja que el disc va creuar la línia estimada després de tocar el patí del nostre jugador d'hoquei. Immediatament després, Leshchenko va passar un altre bon moment. El davanter va saltar per una cita amb el porter suec i el va llançar apuntant cap a la cantonada superior. Tot i això, Sederstrom va desviar el disc amb l’espatlla. El segon període va acabar amb un important avantatge de la selecció russa, que es va registrar al marcador de la sorra de Toronto: els nostres van guanyar 2: 0.

El tercer període va començar amb una presa d'Alexander Sharov. El defensa suec va dubtar darrere del seu gol, cosa que va permetre a Mamin avançar-nos al llançament. Alexander va colpejar la cantonada superior de la porta dels suecs amb un llançament precís. L’avantatge de la selecció russa ha augmentat fins a tres gols (3: 0). El gol es va marcar al minut 42. Després d'això, la selecció russa va començar a jugar segons el marcador. Els suecs tenien certa superioritat territorial, però els russos van dur a terme perillosos contraatacs. Diverses vegades els jugadors d’hoquei russos van tenir ocasions de marcar després d’anar de tu a tu amb el porter de la selecció nacional sueca.

Vuit minuts i mig abans d’acabar el tercer període, els escandinaus van aconseguir jugar un gol. Valmark es va llançar sobre una xinxeta i va enviar el disc a la porteria del Shesterkin amb una mà incòmoda (3: 1). Després d'un gol fallat, els russos haurien d'haver esperat un final nerviós, però ja al minut 53, Mamin va enviar el quart disc a la porteria dels suecs amb la finalització, restablint l'avantatge de la selecció russa a tres gols. A partir d'aquest moment, la confiança victoriosa es va sentir en el joc dels jugadors d'hoquei russos. Tot i que els suecs van intentar atacar amb grans forces, no hi va haver més gols marcats contra Shesterkin. Quatre minuts abans d’acabar el temps regular, els escandinaus van substituir el porter per un jugador de camp, però això no va canviar els números del marcador. És cert, vint segons abans d’acabar el partit, els suecs van marcar el disc, però l’àrbitre no va registrar el gol, ja que abans el gol era l’atac del nostre porter.

El resultat final de la trobada és de 4: 1 a favor de la selecció nacional russa. Ara, els pupil·les de Valery Bragin esperen un oponent a la final MFM del 2015, que serà el guanyador de la parella Canadà-Eslovàquia. El partit decisiu del torneig tindrà lloc el 6 de gener a les 4:00 hora de Moscou.