Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Rússia - Noruega

Vídeo: Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Rússia - Noruega

Vídeo: Resum del Reus Deportiu Virginias vs Martinelia CP Manlleu 2024, Abril

El 10 de maig, la selecció nacional russa va començar el seu viatge al Campionat Mundial d’hoquei sobre gel del 2019. El primer rival dels russos a la fase de grups va ser la selecció nacional de Noruega. El joc va tenir lloc a la capital d'Eslovàquia, Bratislava.

Copa del Món d’hoquei sobre gel 2019: repàs del partit Rússia - Noruega

La selecció russa, com era d’esperar, va començar activament el partit contra la selecció noruega. Els russos atacaven amb més freqüència, posseïen el disc més en una zona estrangera. L'únic component en què la selecció nacional russa va perdre a l'inici del partit va ser el servei. Els nostres davanters centrals han perdut les quatre primeres presentacions del disc.

El primer moment perillós del període es pot considerar l’atac de la porteria de Nikita Kucherov, que des de la meitat de la zona va intentar introduir el disc a la porteria, però el disc de goma va colpejar la paleta del pal del porter noruec. Aviat, el nostre defensor Dinar Khafizullin va disparar perillosament a la porteria, però el disc no va creuar la preciosa cinta.

A la meitat del període, la selecció russa va obtenir la primera eliminació. Ilya Kovalchuk, el capità de la selecció nacional, va ser aturada per una recepció il·legal. Els russos van trigar 11 segons a aconseguir la primera majoria. Evgeni Malkin va donar una excel·lent passada des de fora de la porteria, després de la qual el davanter de les Florida Panthers, Evgeny Dadonov, va obrir el marcador al partit. Un altre ajudant del primer gol a la Copa del Món de 2019 per a la selecció russa va ser Nikita Kucherov.

Immediatament després del gol, els russos van obtenir una eliminació. No obstant això, els noruecs no van poder convertir la majoria, tot i que es van observar atacs perillosos a la porta de Vasilevsky.

Al minut 15 del període, els russos van aconseguir marcar el segon gol. L’autor del gol va ser Artem Anisimov, que, després d’haver rebut una passada de Grigorenko, va ser capaç de canviar el projectil amb una mà incòmoda i va colpejar a la cantonada superior de la porteria noruega d’un cèntim. El primer període va acabar amb un marcador de 2: 0 a favor dels russos.

La selecció russa va començar el segon període amb una eliminació. Evgeni Malkin va rebre dos minuts de penalització per haver colpejat un rival al pal. Els noruecs no es van adonar de la majoria.

Al minut 9 del segon període, la selecció russa va tenir una segona oportunitat per jugar amb majoria. La composició de la brigada majoritària tampoc va decebre aquesta vegada. Nikita Kucherov al minut 9 del període després del trasllat del seu company d'equip de Tampa, Mikhail Sergachev, va tocar la porta dels noruecs des del cercle dret del servei.

Un minut després, els russos van tornar a guanyar-se el dret a jugar en la majoria. Per tercera vegada, un equip dirigit per Malkin, Kucherov i Dadonov va ser el primer a atacar les portes dels rivals. El quart disc no es va fer esperar. Malkin i Dadonov van repetir la combinació del primer període, després del qual el davanter de Florida va marcar el seu segon gol i el quart gol del partit.

Fins al final del període, el compte no va canviar. Abans de l’últim descans, els russos portaven 4: 0.

Els russos van començar els últims vint minuts activament. Després de només un minut i mig, el davanter de Las Vegas Nikita Gusev, després de la passada de Nikita Kucherov, va enviar el cinquè disc a la porteria dels noruecs. Aquest gol va ser l'últim de la selecció russa en el partit.

Les sales d'Ilya Vorobyov van quedar greixades al final de la reunió. Andrei Vasilevsky no va poder registrar el seu primer full net del torneig. L’equip nacional noruec va ser capaç de llançar dos gols a la nostra porteria als 17 i 18 minuts. El resultat final és de 5: 2 a favor de la selecció russa.

Malgrat els dos gols encaixats, els russos van superar la selecció noruega de la classe. Es va veure que el nivell de jugadors de la NHL és significativament superior al dels jugadors d'hoquei escandinaus.