Vídeo: Hamilton Va Preguntar A Instagram: Vols Deixar-me La F1 Per A Les Curses De Motos?

Vídeo: F1 IN 10 | LATEST NEWS | Hamilton's seventh, Pirelli's Mario Isola, and Red Bull's Bosphorus run 2024, Maig

El cinc vegades campió del món va preguntar als seus seguidors a través de la seva "història" d'Instagram si havia de canviar de Fórmula 1 a les curses de motos.

Hamilton va preguntar a Instagram: Vols deixar-me la F1 per a les curses de motos?

A la Fórmula 1, el descans continua, almenys per als pilots. Descansen després d’una llarga temporada de 21 grans premis per estar preparats per a les proves d’hivern del 2019 a finals de febrer i principis de març.

Algunes persones utilitzen aquestes setmanes per divertir-se i experimentar noves experiències, com ara el vigent campió del món Lewis Hamilton, que va provar la Yamaha YZF-R1 World Superbike a Jerez sota la supervisió dels pilots del WSBK Michael van der Mark i Alex Lowes.

Tothom a la prova va elogiar Lewis pel seu enfocament i velocitat. Segons van den Mark, la volta més ràpida de Hamilton va ser set segons pitjor que el temps rècord de la volta a la World Superbike.

Aquests bons resultats van provocar especulacions sobre si Hamilton podria haver tingut èxit si canviés de quatre rodes a dues. Per cert, no només dels altres, sinó també del propi pilot. Dimarts, a la seva pàgina d’Instagram, Hamilton a "històries" va publicar un missatge amb gràfics molt senzills, però amb contingut interessant.

Era una frase curta sobre un fons completament negre: "Mmm … hauria de deixar la Fórmula 1 per a les carreres de motos?" Al final de les preguntes, hi havia emoticones somrients. També va oferir als fans una oportunitat de triar dues opcions: sí o no.

Està clar que va ser una provocació o un joc per atreure aficionats durant la temporada baixa, quan normalment hi ha molt poques notícies sobre la Copa del Món de F1.

Tot i que probablement a Hamilton li agradessin molt les proves de Yamaha, tant que pensa en elles en més d’una setmana …