MFM-2016: Repàs Del Partit Rússia - Bielorússia

Vídeo: MFM-2016: Repàs Del Partit Rússia - Bielorússia

Vídeo: Dia da Vitória 2016 Hino russo - Russian Anthem in Victory Day 2016 2024, Abril

La fase de grups del Campionat Mundial d’hoquei juvenil a Hèlsinki va guanyant força. El 29 de desembre, la selecció nacional d’hoquei russa va jugar el seu tercer partit. Els rivals dels càrrecs de Valery Bragin eren jugadors d'hoquei bielorús.

MFM-2016: repàs del partit Rússia - Bielorússia

Els oponents dels russos van començar el partit més activament, amb més freqüència es van quedar a la zona de defensa de l'equip Bragin. Això va ser en part conseqüència de la destitució del jugador de la selecció russa, que es va convertir en el primer de la reunió. Durant dos minuts de la majoria, el porter del nostre equip nacional Samsonov va aconseguir defensar la seva porteria intacta. Al desè minut del període, els russos van respondre amb un gol en la seva majoria. Una vegada més, al torneig, la plantilla russa va mostrar la seva classe en la implementació de l'excés. El disc està a càrrec de Maxim Lazarev. El segon gol del partit també es va marcar a la jugada de força. És gratificant que els jugadors de la selecció russa ho fessin, per segona vegada amb la superioritat numèrica (l’autor del gol va ser Alexander Polunin al minut 16). El gol final del primer període el va marcar el capità de la selecció russa Vladislav Kamenev, que va aconseguir substituir un pal després d’un llançament des de la línia blava d’Ivan Provorov.

En el segon període, el públic no va veure cap objectiu. El partit es va jugar a un ritme mesurat amb l'avantatge de la selecció russa. A diferència del primer període, al segon dvadtsatiminutke no hi va haver cap sèrie de sancions. Només al final del període, els bielorussos van obtenir el dret a la majoria, però en lloc d’afrontar la porteria russa, gairebé van encaixar un gol després que Ivan Provorov anés a una cita amb el porter.

Al minut 47 de la reunió, els jugadors d’hoquei bielorús encara van poder llançar el seu disc, que es va convertir en l’únic per a ells en el partit. Alexey Patsenkin va empènyer un disc de goma sobre la línia de gol de Samsonov des d’un remat. No obstant això, l'última paraula va quedar amb els càrrecs de Valery Bragin. Al minut 48, Alexander Polunin va marcar el marcador final en el marcador, que va marcar un doblet en la reunió que es va examinar.

El resultat del partit: la victòria de la selecció russa a la classe amb un marcador de 4: 1. Ara, per obtenir el primer lloc del grup, els russos hauran de guanyar la selecció eslovaca el 31 de desembre.