Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Rússia - Àustria

Vídeo: Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Rússia - Àustria

Vídeo: Highlights CP Manlleu vs PAS Alcoi (Final de la Copa de la Princesa 2021) 2024, Abril

El 12 de maig, l’equip nacional rus d’hoquei sobre gel va jugar el seu segon partit a la fase de grups del Campionat del Món a Eslovàquia. Els jugadors d'hoquei austríacs, coneguts per la seva intransigència en els partits amb els líders de l'hoquei mundial, es van oposar als pupil·les d'Ilya Vorobyov.

Copa del Món d’hoquei sobre gel 2019: repàs del partit Rússia - Àustria

En el partit contra la selecció austríaca, l'equip rus va ser considerat el favorit indiscutible. Els russos van començar a confirmar aquest estat des dels primers minuts, desencadenant un atac d'atacs a la porteria rival. Ja a l’inici del període, s’hauria pogut distingir Nikita Kucherov, que des d’una posició avantatjosa va jugar substituint el pal per sobre del travesser, i el defensa Nikita Zadorov, que va volar des de l’estranger, va tocar la barra amb el llançament. Però els austríacs també van ser capaços de refrescar lleugerament l’ardor dels atacs dels russos amb diversos atacs perillosos.

El primer disc del període es va puntuar en tocar en composicions desiguals. Al minut 13 de la reunió, els russos van tornar a convertir la majoria. Brigades especials amb estrelles com Evgeny Malkin, Nikita Kucherov, Evgeny Dadonov i altres van tornar a jugar el moment d’una manera exemplar. Dadonov va rebre una magnífica transmissió de Gusev i va tocar la porta austríaca des de la mitja zona. Aquest va ser el tercer gol del davanter de Florida. Segons aquest indicador, Dadonov és actualment el millor franctirador de la selecció nacional. Immediatament després del disc perdut, els austríacs van poder organitzar una sortida de tres en un, però no van aprofitar el seu moment. Fins al final del període, el marcador al marcador no va canviar, tot i la triple superioritat de la selecció russa en els tirs a la porteria.

L'equip nacional austríac va començar el segon període de manera més activa, tal com indiquen les estadístiques d'encerts a la meta. Durant molt de temps, els russos no van poder millorar la precisió dels seus llançaments, i els austríacs van amenaçar una i altra vegada perillosament l'objectiu de Georgiev. A la primera meitat del segon període, els austríacs van estar més a prop d’un gol que els russos. Però al minut 15, l’habilitat dels jugadors d’hoquei nacionals encara es va veure afectada. Gusev i Kucherov van jugar una excel·lent combinació, després de la qual el davanter més productiu de la temporada regular de la NHL el 2018-2019, el davanter de Tppa, Nikita Kucherov, va marcar el segon gol del partit (i el seu segon gol personal al torneig).

El davanter del CSKA, Ivan Telegin, va entrar per primera vegada a la pista de gel per primera vegada a la Copa del Món de 2019, ja en el següent torn de la selecció russa. Després de passar menys de deu segons sobre el gel, l '"equip de l'exèrcit" que va avançar del pedaç va remetre el disc a la meta dels austríacs després del trasllat de la nostra capità Ilya Kovalchuk. El marcador va il·luminar els números 3: 0 a favor de la selecció russa. Abans del xiulet durant la mitja part, el marcador no va canviar.

15 segons després de començar els últims vint minuts, Evgeny Dadonov va marcar el quart gol contra els austríacs. Les estadístiques van identificar el defensa Mikhail Sergachev i el davanter de Penguins de Pittsburgh, Yevgeny Malkin, com a assistents del davanter.

El marcador final al marcador el va establir la capità de les russes Ilya Kovalchuk, que, després del trasllat de Dmitry Orlov d’un pegat, va tocar per cinquena vegada la porta de la selecció austríaca. Aquest objectiu va ser el primer del nostre capità al torneig i el 35è gol del Campionat del Món IIHF.

Com en el partit de la primera ronda, els russos van enviar cinc gols al seu oponent. És gratificant que en el joc que s'està revisant, les portes dels càrrecs d'Ilya Vorobyov continuessin intactes.

Després de dues rondes al Mundial de 2019, els russos sumen el cent per cent de punts amb dues victòries en dos partits (sis punts).