Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Rússia - República Txeca

Vídeo: Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Rússia - República Txeca

Vídeo: Resum del Sporting CP 3-2 FC Porto (final de la Copa Continental 2019) 2024, Abril

El 13 de maig de 2019, al Campionat Mundial d’hoquei sobre gel d’Eslovàquia, la selecció russa es va reunir per primera vegada amb un oponent dels 6 primers. A la tercera ronda de la fase de grups, els russos van haver de lluitar amb la selecció txeca, que va guanyar els seus dos primers partits al torneig, derrotant els equips de Suècia i Noruega.

Copa del Món d’hoquei sobre gel 2019: repàs del partit Rússia - República Txeca

El partit Rússia - República Txeca al Campionat Mundial d’hoquei sobre gel del 2019 va ser un dels més interessants de la fase de grups del grup de Bratislava. Els càrrecs de Milos Riha tenen una bona llista, en què la meitat dels jugadors provenen de la Lliga Nacional d’Hoquei. Per tant, ningú esperava que les estrelles russes tinguessin un partit fàcil contra les estrelles txeces.

Els dos equips van començar a jugar amb cura, minimitzant els errors en la línia defensiva. El públic no va veure l’afluència d’atacs a la porteria rival des dels primers minuts. A la pista de gel, es va prestar molta atenció a la lluita lliure amb un joc igualat en general. Les estadístiques sobre els tirs a la porteria indiquen que no hi ha cap avantatge d’un equip sobre l’altre.

Al minut 14, el públic encara veia el primer gol. El disc abandonat va ser organitzat per jugadors russos que van passar una temporada al KHL. El defensor del SKA, Dinar Khafizullin, des de la banda esquerra va fer una meravellosa passada al gel buit, des d’on el davanter del CSKA Moscou, Sergey Andronov, va llançar irresistiblement la porteria. El marcador va il·luminar un marcador d'1: 0, agradable per als russos. Un altre ajudant del disc d'Andronov va ser Ivan Telegin.

Poc després de marcar-se el gol, els russos van guanyar un penal. Evgeni Malkin va rebre un penal de dos minuts, però els txecs no van poder aprofitar l'avantatge donat. Semblava que la principal tasca de l'equip rus era mantenir un marcador acceptable abans del descans. Amb aquesta finalitat, els càrrecs d'Ilya Vorobyov van fer front. Andrei Vasilevsky va mantenir intacta la seva porteria en els primers vint minuts.

La selecció txeca va començar el segon període activament, però la selecció russa va mantenir el seu objectiu "sec". A més, el primer moment perillós va ser creat pels russos. Nikita Kucherov gairebé va superar el porter txec, concedint el disc sota l'escut del porter, però el defensor no va permetre que el projectil creués la cinta.

Quatre minuts després de l'inici del segon període, els russos van tenir l'oportunitat de jugar en la majoria. Aquesta vegada no ha estat possible jugar l'atac golejador. Pocs minuts després, Gusev va posar cara a cara a Kucherov amb el porter, però el guardià de la porteria txeca no va permetre que el màxim golejador de la darrera temporada de la NHL encertés la porteria. L'objectiu va passar més tard: el mateix Nikita Kucherov va actuar com a ajudant d'un amic de la infància, després del qual el davanter de Las Vegas Gusev va marcar el segon gol del partit.

Al final del període, els txecs van crear diversos moments perillosos, entre els quals hi havia un contra un amb Vasilevsky. Tot i això, el porter de la selecció russa no va permetre que cap dels davanters eminents de la República Txeca superés. Al final dels quaranta minuts del partit, la selecció russa va guanyar 2: 0.

Al començament del tercer període, l'equip rus guanyava una minoria. Ivan Telegin va rebre una eliminació innecessària. La selecció russa va aguantar durant dos minuts en composicions desiguals. En un partit de cinc contra cinc, els txecs van continuar actius a la nostra zona. Quan el porter Andrey Vasilevsky va ser impotent, el travesser i la barra van salvar els russos.

El moment més perillós per als russos del període es pot considerar un xut d'Ilya Kovalchuk, que va sacsejar el pal de la porteria txeca.

En els darrers minuts de la reunió, els txecs van substituir el porter per un jugador fora del camp per tal de jugar una diferència de dos gols. En canvi, el tercer gol va arribar a la seva xarxa ja buida. A l’últim minut de la reunió, la defensa de Toronto, Nikita Zaitsev, va marcar un xut efectiu des de la seva zona. El resultat final del partit és de 3: 0 a favor de la selecció russa. Aquest resultat permet als pupil·les d'Ilya Vorobyov anotar nou punts de nou possibles després dels resultats dels tres primers partits del campionat mundial.