America's Cup 2016: Repàs Del Partit Argentina - Xile

Vídeo: America's Cup 2016: Repàs Del Partit Argentina - Xile

Vídeo: 34th America's Cup Day 15, Race 19 (THE DECIDER) 2024, Maig

A la primera ronda de la fase de grups del Quartet D de la America's Cup 2016, es van reunir els finalistes del torneig. El partit Argentina-Xile va ser potser el més esperat a la fase de grups del campionat.

America's Cup 2016: repàs del partit Argentina - Xile

La selecció argentina abans de començar la reunió es va veure debilitada per l'absència del seu capità i líder Lionel Messi. Tampoc va sortir a la base una altra estrella capdavantera del blau i blanc Sergio Aguero. Tot i això, l’absència de davanters no es va convertir en un gran problema per als dos triomfs del campionat del món.

Ja al segon minut, després de copejar-se al cap, Niko Gaitan va poder colpejar la porta dels xilens. Claudio Bravo va ser salvat per la primera porteria. Després d’aquest episodi, no hi va haver ocasions de gol al partit fins al minut 30, tot i que els equips van intentar passar ràpidament el centre del camp i atacar la porteria dels altres. Al cap de mitja hora, el davanter xilè Alexis Sánchez va perdre la seva oportunitat de gol. El seu xut des de l'àrea va ser reflectit per Sergio Romero. Al minut 34, el mateix Sánchez va llançar la pilota a la cantonada superior des del llançament de falta, però el porter argentí va tornar a fer front al cop.

El final de la primera part va quedar amb els argentins, però el marcador al marcador no va canviar: els atacs realitzats pel trio Di Maria, Higuaín, Gaitan van ser massa caòtics i inacabats.

Els xilens van començar activament la segona meitat de la reunió, ajudats per diverses perilloses parades. Tot i això, Angel Di Maria va obrir el marcador al minut 51. Després d’un error comès pel migcampista de Xile Aranges al centre del camp, Banega va interceptar la pilota i va donar una bona passada al jugador del PSG. Di Maria va xutar a la cantonada propera de la porteria de Bravo.

Al minut 59, el propi Banega va doblar l'avantatge argentí. Claudio Bravo va tornar a fallar un xut a la cantonada propera, però la trajectòria del vol de la pilota en aquest episodi va estar influenciada pel rebot de les espines de les burilles de Mauricio Isla.

Gonzalo Higuaín també va passar un bon moment. Al minut 67, el davanter del Nàpols des de prop no va poder enviar amb precisió la pilota a la cantonada, el porter va ajudar.

Els xilens encara van poder jugar un gol al final del temps d’aturada. Fuenzalida, pocs segons abans d’acabar la reunió, va enviar la pilota a la porteria amb el cap.

El resultat final del partit 2: 1 a favor de la selecció argentina deixa opcions més preferibles perquè els guanyadors avancin del grup D a la fase de quarts de final des del primer lloc.