America's Cup 2016: Repàs Del Partit EUA - Costa Rica

Vídeo: America's Cup 2016: Repàs Del Partit EUA - Costa Rica

Vídeo: America's Cup 1995 (1/2) 2024, Maig

Després de ser derrotat pels colombians a la primera ronda dels amfitrions de la Copa Amèrica del 2016, la selecció nord-americana va haver de sumar punts en el partit contra Costa Rica. La segona ronda per als nord-americans va ser el partit decisiu del torneig en aquest moment.

America's Cup 2016: repàs del partit EUA - Costa Rica

L’equip nacional dels Estats Units necessitava una victòria contra Costa Rica per continuar lluitant per aconseguir un lloc als playoffs. Els costarricenses, al seu torn, també havien de reposar els seus punts. Per tant, el joc hauria d’haver quedat tossut, però en realitat això no va passar.

Els nord-americans van obrir ràpidament un compte. El costarricenc Christian Gamboa ja va cometre una falta a la seva pròpia àrea al minut 8, cosa que va provocar un penal immediat. El líder de l’equip nord-americà, Clint Dempsey, que va destacar en el primer partit amb Colòmbia, no va faltar des d’un punt. Els nord-americans s’han posat al davant per 1: 0.

Fins i tot abans d’acabar la primera meitat, els futbolistes nord-americans van ser capaços de molestar els seus rivals dues vegades més, aconseguint el resultat a un resultat devastador al minut 42. Al principi, quan el minut 37 era al marcador, Jermaine Jones va posar la pilota a la cantonada amb un xut des de fora de l'àrea, i Bobby Wood, tres minuts abans del final de la primera part amb la passada de Clint Dempsey, va anotar 3: 0 a favor de l'equip nord-americà …

A la segona part, els jugadors de Costa Rica van augmentar la seva activitat, però no van poder marcar. Brian Ruiz va tenir una oportunitat excel·lent al minut 62, però la falta del davanter va faltar uns centímetres: la pilota va tocar el pal.

Al final del partit (82 minuts), el defensa costarricense va cometre un greu error a la seva pròpia àrea i Graham Zusi va establir el resultat final de la reunió, fent rodar la pilota a la porta buida.

El xiulet final va atrapar els equips amb el resultat de 4: 0 a favor de la selecció nord-americana. Així, després de la segona ronda, els amfitrions del campionat sumen tres punts i els jugadors costarricencs continuen amb l’únic punt aconseguit i cauen al quart lloc del grup A.