Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Uruguai - Veneçuela

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Uruguai - Veneçuela

Vídeo: Uruguay v. Venezuela - Copa America Centenario USA 2016 2024, Maig

El 10 de juny, Filadèlfia va organitzar un partit de la segona ronda de la fase de grups al Quartet C. Els espectadors van ser testimonis del partit entre les seleccions nacionals de l'Uruguai i Veneçuela.

Copa Amèrica 2016: repàs del partit Uruguai - Veneçuela

Els uruguaians, considerats amb raó com un dels favorits del Campionat Americà del 2016, van tenir un primer partit incomprensible al Quartet C. Després de perdre contra la selecció nacional mexicana, l'Uruguai va posar en dubte la sortida del grup a la fase de playoffs. Això va fer necessària la victòria dels bicampions del món en el partit de la segona ronda.

El partit Uruguai - Veneçuela va començar amb un lleuger avantatge dels favorits, però no hi va haver situacions de gol evidents a la porteria de Veneçuela. Només podem destacar l’oportunitat d’Edinson Cavani al minut 15. El davanter del PSG va tenir l'oportunitat de llançar a porteria des del centre de l'àrea, però va fallar la pilota. A la primera part, els atacs dels uruguaians no van acabar. Tot i la possessió de la pilota, la selecció de Celeste semblava molt caòtica a la primera línia.

La selecció veneçolana va oferir els contraatacs uruguaians i, al minut 36, fins i tot es va posar al capdavant del partit. Solomon Rondon es va distingir. L'ex jugador del Zenit St. Petersburg va acabar la pilota a la xarxa de l'Uruguai després que el porter Musler gairebé disparés un projectil darrere de les orelles d'un cop de flanc de quaranta metres. Fernando va moure la pilota al travesser, però en acabar la pilota no va poder ajudar el seu equip amb res. Veneçuela es va posar al davant per 1: 0.

La selecció nacional de l’Uruguai va començar la segona meitat més activament. Al minut 54, el davanter de Suani va tenir l’oportunitat d’anivellar el marcador. Després de llançar un córner, el davanter va tenir l’oportunitat d’encertar la porteria des de la cantonada del porter, però el cop va caure per sobre de l’alineació.

La selecció nacional veneçolana va jugar tota la segona part en contraatacs, alguns dels quals anotaven gols. Al minut 68, Peneranda va anar de tu a tu contra Muslera. El porter uruguaià va deixar el seu equip en el partit, reflectint la vaga del davanter.

Al temps d’aturada, Edinson Cavani va fallar dues impressionants ocasions d’empat. Primer, el davanter va xutar sense resistència després de la cantonada de la porteria des de l’àrea de la penalització, i després, des de prop, no va poder perforar la pilota cap a la porteria.

Al darrer minut de parada, el porter dels uruguaians Muslera va entrar a l'àrea rival per un córner. El públic no va veure l'accentuada puntada dels jugadors celestes i els veneçolans van fugir a una porta buida, però després de la pilota la pilota mai va rodar a la porteria.

El xiulet final del partit va registrar la victòria de la selecció nacional veneçolana amb un marcador d’1: 0. Aquest resultat va portar els guanyadors a la fase de playoffs i l'equip uruguaià va perdre totes les possibilitats de continuar lluitant pel prestigiós trofeu.