America's Cup 2016: Repàs Del Partit Argentina - Panamà

Vídeo: America's Cup 2016: Repàs Del Partit Argentina - Panamà

Vídeo: Argentina vs Panama 5-0 Highlights & Goals - Group Stage | Copa America 2016 2024, Maig

En el partit de la primera ronda de la fase de grups del Quartet D, la selecció argentina no sense dificultats va derrotar els xilens. El segon rival dels blancs i blancs del torneig va ser l’equip menys ambiciós: l’equip de Panamà.

America's Cup 2016: repàs del partit Argentina - Panamà

La selecció argentina és considerada la principal favorita de l’aniversari de la Copa Amèrica de futbol. En aquest sentit, el joc amb la selecció nacional de Panamà no hauria d’haver estat molt difícil per als argentins. No hi va haver sensació al terreny de joc. La selecció argentina va obtenir un avantatge total i va obtenir una gran i segura victòria.

A la formació inicial dels argentins, no hi havia cap altre capità. Lionel Messi encara no està preparat per jugar a la selecció després d’una lesió. Però fins i tot sense Messi, els argentins van marcar un gol primerenc. Al minut 7, Angel Di Maria des del llançament de falta va penjar bé a l’àrea de la porteria, on Nicolas Otamendi va enviar la pilota a la xarxa amb el cap. L’Argentina va guanyar el marcador per 1: 0.

55 mil espectadors van esperar el segon gol dels argentins durant més d’una hora, tot i que fins i tot a la primera part, Gonzalo Higuaín va poder augmentar l’avantatge dels favorits. Al minut 61, es va produir l’esperada entrada al camp de Lionel Messi, i set minuts més tard el capità argentí va marcar el seu primer gol al torneig amb un xut precís des de fora de l'àrea.

Lionel va marcar dues vegades més. Primer, al minut 78, el líder dels atacs dels argentins va colpejar els nou primers de llançament de falta, i després va marcar un hat trick tres minuts abans del final de la reunió.

El marcador final al marcador el va establir un altre davanter estrella de la selecció argentina Sergio Aguero. El davanter va enviar la pilota a la porteria amb el cap al minut 90 després d’un descompte de Marcos Rojo.

El resultat final del partit 5: 0 a favor de la selecció argentina va garantir als guanyadors l’accés a la fase de playoffs. Els argentins aconsegueixen dues victòries després de dos partits al torneig. A Panamà només li queden tres punts.