America's Cup 2016: Repàs Del Partit Colòmbia - Paraguai

Vídeo: America's Cup 2016: Repàs Del Partit Colòmbia - Paraguai

Vídeo: Colombia v. Paraguay - Copa America Centenario USA 2016 2024, Maig

Els colombians es troben entre els favorits del campionat de futbol americà 2016. A la segona ronda de la fase de grups del quartet A, aquest equip es va oposar a un altre equip sud-americà: el Paraguai.

America's Cup 2016: repàs del partit Colòmbia - Paraguai

Les principals novetats per als seguidors de la selecció colombiana abans del partit van ser la presència del capità i líder de l’equip James Rodriguez a la formació inicial. Va ser aquest jugador del Reial Madrid amb les seves accions el que finalment va influir en el marcador al marcador.

Els colombians van començar la reunió més activament. Com a resultat, el públic va veure un objectiu primerenc. Al minut 12, James Rodriguez va fer un córner des del costat dret de l’atac. El davanter del Milan, Carlos Bacca, va respondre a la transferència i va xutar irresistiblement sota el travesser des de la línia de l'àrea del porter. Aquesta pilota va ser la primera del torneig del davanter colombià.

Al minut 30 del partit, els colombians van doblar el seu avantatge. James Rodriguez ha enviat la pilota a la porteria de la selecció nacional paraguaiana, cosa que ha obligat a batre la xarxa a l’extrem de la porteria. La selecció nacional de Colòmbia es va imposar amb seguretat amb un avantatge de 2: 0. Després d'això, els paraguaians van intentar millorar d'alguna manera el seu joc en atac, però a partir de les ocasions de gol de la primera meitat de la trobada, només es pot distingir el tir lliure de Dario Lescan. El porter colombià Ospina amb un estil elegant va reflectir la pilota al travesser.

A la segona part, el porter colombià va tornar a demostrar les meravelles de salvar el seu gol. Ospina ha aconseguit una de les estalvis de campionat més belles del moment. Al minut 62, Paulo Da Silva, després d’un servei de cantonada, va enviar la pilota a la cantonada superior, però el porter, estirant-se a tota la seva alçada, va aconseguir treure la closca.

Els paraguaians no van sortir del camp sense gol. Al minut 71, Victor Ayala ha enviat la pilota als nou primers llocs de la porteria colombiana amb un llançament intel·ligent a distància. Aquest objectiu no deixa de ser un punt destacat del torneig.

Més equips no es van poder distingir al partit, tot i que Edwin Cardona (Colòmbia) va tenir un moment brillant per marcar: Paraguai es va salvar amb el pal.

La victòria final de Colòmbia per 2: 1 permet a aquest equip sumar sis punts després de dos partits i liderar amb confiança al grup A. Els paraguaians després de dues reunions només tenen un punt a l’actiu.