Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit EUA - Paraguai

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit EUA - Paraguai

Vídeo: 2016.06.11 Estados Unidos 1 - Paraguay 0 (Partido Completo 60fps - Copa America Centenario 2016) 2024, Maig

Els amfitrions de la Copa Amèrica 2016 es van apropar a l’últim partit del grup A amb tres punts després de dos enfrontaments. A la ronda final, els nord-americans van haver de jugar amb futbolistes del Paraguai.

Imatge
Imatge

Els futbolistes nord-americans havien de guanyar l’últim partit. Tres punts haurien garantit als americans l’accés a la fase de playoffs del torneig, mentre que un empat només podia deixar possibilitats teòriques de continuar la lluita per la Copa Amèrica. Els paraguaians, que només van guanyar un punt en el partit de la primera ronda, només necessitaven una victòria i un resultat favorable en l'enfrontament entre Colòmbia i Costa Rica.

El partit no es va fer espectacular per als aficionats. Els paraguaians van tenir més possessió de la pilota durant la reunió, van atacar amb més freqüència la porteria rival (l’equip sud-americà tenia un avantatge important en tirs). No obstant això, els paraguaians no van obtenir res significatiu de l'avantatge. Al contrari, a la primera meitat de la primera meitat, els jugadors nord-americans van tenir diverses ocasions teòriques de gol. Fins i tot abans de l'expiració de la mitja hora de joc, es van assignar dos tirs lliures perillosos a prop de l'àrea de penal de Paraguai. Els cops de futbol dels nord-americans no tenien precisió.

Al minut 27, el marcador a la reunió encara estava obert. Gaisy Zardes (EUA) va fer una passada a l'àrea de penal paraguaiana, que va tallar tots els reductes defensius de la defensa sud-americana. Des del punt de penal, Clint Dempsey ha estat encertat. La selecció nacional dels amfitrions del torneig es va posar al davant per 1: 0. La primera part va acabar amb aquest marcador.

En el segon segment del partit, els paraguaians van intentar eliminar l’endarreriment. Al minut 48, els nord-americans eren superats en nombre. Deandre Yedlin va ser expulsat per la segona targeta groga. L’avantatge d’un jugador no va ajudar els sud-americans a anotar el marcador. Pocs minuts abans del final del partit, els paraguaians van marcar, però el gol va ser cancel·lat per una posició de fora de joc.

Fins al xiulet final, el marcador no va canviar. Els nord-americans van obtenir una difícil victòria laboral, que va permetre als amfitrions amb sis punts aconseguir el primer lloc del grup A. La selecció nacional del Paraguai deixa el torneig.