Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Mèxic - Uruguai

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Mèxic - Uruguai

Vídeo: Mexico v. Uruguay - Copa America Centenario USA 2016 2024, Maig

Ja a la primera ronda de la fase de grups de la Copa Amèrica 2016, dos aspirants a llocs alts no només al grup, sinó també al torneig en general es van reunir al grup C. La selecció nacional mexicana es va reunir amb l’Uruguai.

Copa Amèrica 2016: repàs del partit Mèxic - Uruguai

L’intrigant signe Mèxic-Uruguai ha complert plenament les expectatives dels aficionats al futbol neutral. Aquest joc va resultar molt emocionant i puntuable.

Ja al minut 4 de la reunió, es va obrir el marcador. Els mexicans van tenir un atac ràpid, seguit d'una centrada a l'àrea des del costat esquerre. Hector Herrera va respondre al servei i va disparar des del centre de l'àrea a la porteria dels uruguaians. El defensa del bicampió del món, Alvaro Pereira, va intentar bloquejar el xut, però en canvi la pilota va volar del seu cap a la porteria. Els mexicans es van avançar per 1: 0.

Fins i tot a la primera meitat, la selecció uruguaiana podria i hauria d’haver recuperat. Edinson Cavani al minut 30 va anar de tu a tu amb el porter mexicà Talavera, però el porter estava ben alimentat, cosa que no va permetre al davanter estrella igualar el marcador. La primera meitat de la trobada va acabar amb un mínim avantatge de la selecció mexicana: 1: 0. Els mexicans posseïen la iniciativa, més sovint van colpejar la porteria rival. A més del gol de la primera part, també cal destacar una targeta vermella, que l’uruguaià Matias Vechino va rebre al minut 45. Aquest va ser el segon futbol brut d’un jugador de futbol, que indica un alt nivell de contacte al camp.

A la segona part, els uruguaians van sortir amb l’esperit per igualar el marcador. Al minut 58, Diego Roland va fallar una autèntica ocasió de gol. El capità uruguaià Diego Godin es va posar al capdavant al mig del camp. El defensa semblava ser un autèntic davanter que va passar diversos defensors de Mèxic i va donar una passada a Cavani. Edinson va passar la pilota a Roland, però aquest no va aconseguir encertar la porteria rival des de diversos metres.

Al minut 73, l'àrbitre va empatar les alineacions. Per una infracció greu, Andrés Guardado va ser expulsat. Immediatament després, els uruguaians van guanyar de nou; en aquesta qüestió, els va ajudar la posició estàndard. Al minut 74, després d’una passada de falta, Diego Godin va expulsar per sobre de tots els defensors de Mèxic i va llançar amb habilitat la pilota a la porteria amb el cap.

El partit anava acabant progressivament, però els mexicans no van acceptar l’empat. Al final del partit, els espectadors van veure dos gols més a les portes de la selecció uruguaiana. Primer, al minut 85, Rafael Márquez va tirar fort des de prop als nou, i ja en el segon minut compensat, Hector Herrera, després d’una passada a la porta buida de Raúl Jiménez, va marcar el marcador final del partit. Mèxic guanya 3: 1 i després de la primera ronda encapçala la classificació del grup C.