Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Brasil - Perú

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Brasil - Perú

Vídeo: Brazil v. Peru - Copa America Centenario USA 2016 2024, Maig

La selecció brasilera podria resoldre el problema d’arribar als playoffs de la Copa Amèrica del 2016 en el partit de l’última ronda del grup B. Els contrincants dels favorits eren els futbolistes del Perú.

Imatge
Imatge

Segons el resultat del partit Brasil - Perú, els cinc vegades campions del món podrien aconseguir el primer lloc al Quartet B o fins i tot quedar-se sense possibilitat de competir per la Copa Amèrica. Necessitaven guanyar el partit per aconseguir el liderat del grup.

El desig dels brasilers de guanyar va començar a sentir-se des dels primers minuts. L’equip va atacar bruscament la porta dels peruans, els jugadors van fer molts cops a distàncies mitjanes i llargues. Philippe Luis, Gabriel, Willian van empènyer perillosament a la porteria de la selecció nacional del Perú, però el porter va salvar la seva selecció. Després de les seves impressionants aturades, el porter dels peruans Galese va ser clarament vist pels caps dels clubs europeus.

La selecció nacional del Perú a la primera part no es va recordar de res. Potser l’episodi principal de la primera meitat de la reunió va ser l’error de l’àrbitre, que en els darrers minuts de la mitja part no va assignar penal a la porteria dels brasilers. L’àrbitre de la reunió i a la segona part va fer un descuit productiu, però després dels primers quaranta-cinc minuts el marcador va cremar zeros.

Els jugadors peruans van començar la segona meitat de la trobada una mica més activament. Al minut 49, Christian Cueva podria haver implementat una norma a prop de l'àrea de penal brasilera, però la portera Alison va parar la pilota al córner proper.

L'episodi del minut 75 va impactar tot el Brasil. Raul Ruidiaz va marcar la pilota a la porteria dels brasilers amb una mà d'Andy Paul. Tot i això, cap dels àrbitres del partit no va notar un joc de mans evident, i l’àrbitre principal va assenyalar amb seguretat el centre. La selecció nacional del Perú es va imposar per 1: 0.

Fins al final de la reunió, els brasilers van intentar recuperar, però no es va aconseguir el resultat desitjat. La selecció brasilera va perdre 0: 1. Tot i l'avantatge estadístic de la possessió i de l'atac (els peruans només van disparar dos tirs a la porteria), la selecció nacional brasilera no va poder derrotar els peruanos intransigent. El resultat d’aquesta derrota va ser el tercer lloc del grup B. Els peruans, amb set punts, es van convertir en els primers del quartet nomenat.

El rendiment de la selecció brasilera a la Copa Amèrica 2016 des de totes les posicions es pot considerar un fracàs. Un gol anotat erròniament de la selecció nacional peruana contra ells no va afectar el joc esvaït dels "grocs" del torneig. Fins i tot en el partit amb l’Equador, hi va haver nombrosos problemes amb l’organització del joc. Com a resultat, Brasil es va a casa deshonrat.