Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit EUA - Colòmbia

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit EUA - Colòmbia

Vídeo: Copa América 04 06 2016 USA-Colombia Full Match 2024, Abril

La nit del 4 de juny de 2016 va començar als Estats Units el torneig de jubileu Copa Amèrica dedicat al centenari de les federacions de futbol de Sud-amèrica i al centenari del torneig entre les seleccions nacionals llatinoamericanes. A la prestigiosa competició hi participen equips nacionals sud-americans, així com equips d’Amèrica Central i del Nord. El partit inaugural va tenir lloc a San Francisco. Els equips dels EUA i Colòmbia van competir.

Copa Amèrica 2016: repàs del partit EUA - Colòmbia

El partit inaugural de la Copa Amèrica del 2016 va arrencar a un ritme intens. Els equips des dels primers minuts van intentar crear-se activament ocasions de gol, però en els primers cinc minuts no es van produir situacions perilloses ni a la porta dels nord-americans ni a l’àrea de penal de la selecció nacional colombiana. El partit va ser dinamitat per un gol al minut 8. La selecció nacional colombiana va guanyar la dreta per un córner des del costat dret. El servei brillant d'Edwin Cardona a l'àrea ha trobat el seu destinatari. L'AC Milan i el defensa colombià Cristian Zapata han enviat la pilota a la porteria amb un cop de toc. Colòmbia es va avançar per 1-0.

Després de l'objectiu fallit, els nord-americans van intentar buscar la felicitat a les portes d'altres persones, però els atacs de la selecció nacional dels Estats Units van mancar clarament de la nitidesa dels atacs. Durant tota la primera meitat, només es pot distingir el xut de Clint Dempsey des de fora de l'àrea als 36 minuts. La pilota va volar a prop del pal de la selecció nacional de Colòmbia.

Al final de la mitja part, els colombians es van poder distingir de nou. Primer, els futbolistes sud-americans van disparar l’impuls d’atac de l’equip nord-americà i després van tenir dret a una penalització. Al minut 41, el capità colombià James Rodriguez no va fallar. Al descans, els equips anaven amb dos gols d’avantatge respecte a la selecció nacional colombiana.

La selecció nord-americana no va poder començar la segona part activament. Els primers quinze minuts, els colombians van ser propietaris de la iniciativa amb confiança. Només al minut 59, els nord-americans van aconseguir el dret a la primera cantonada, després del qual hi va haver perill a les portes d’Ospina. Clint Dempsey es va colpejar al cap, però el porter, juntament amb un jugador defensiu colombià, van poder parar la pilota a la línia. Al minut 64, el mateix Dempsey va tirar perillosament de falta, però el primer número dels colombians va desviar el cop.

En els darrers quinze minuts, les trobades no es van coronar amb gols. Els jugadors de la selecció colombiana van tenir les millors possibilitats de marcar. Al minut 77, Carlos Bacca ha anat de tu a tu amb el porter nord-americà, però el gol del colombià ha colpejat al travesser.

El resultat final de la trobada 2: 0 a favor de la selecció nacional colombiana va permetre als sud-americans sumar els tres primers punts del torneig i liderar temporalment la classificació del grup A.