Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Brasil - Haití

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Brasil - Haití

Vídeo: Copa America 2016 06 08 Brazil vs Haiti Full Match 2024, Maig

La selecció brasilera de la Copa Amèrica 2016 va començar el torneig amb un empat sense gols. A la segona ronda, els cinc vegades campions del món es van oposar a la selecció nacional d'Haití.

Copa Amèrica 2016: repàs del partit Brasil - Haití

Abans de començar el partit, poques persones podrien imaginar-se que l'equip sud-americà titulat experimentaria problemes amb el clar foraster del torneig de la selecció nacional d'Haití. No hi havia sensació al camp de futbol. Els brasilers van tenir un complet avantatge en tots els aspectes del joc. Durant el partit, els grocs-blaus van fer 20 tirs a la porteria, dels quals 13 estaven a la porteria. Els haitianos van poder respondre amb nou atacs (quatre van assolir l'objectiu). L’avantatge que posseïa al final de la reunió era del 65% al 35% a favor dels sud-americans.

Els brasilers, com era d’esperar, van començar activament. Al minut 14, Filipe Coutinho ha obert el marcador amb un xut des de la línia de falta. També va doblar l'avantatge dels brasilers al minut 29 després de l'assistència de Jonas. Després de sis minuts més, els brasilers van aconseguir el resultat a un nivell devastador. El defensa del Barcelona i de la selecció brasilera Dani Alves va penjar a l'àrea, i Renato Augusto va conduir la pilota sota el travesser. La primera part va acabar amb una victòria del Brasil per 3-0.

La segona meitat de la reunió es va fer més productiva. Al minut 59, Gabrielle i vuit minuts després Lucas van fer arribar el marcador a un indecent - 5: 0 a favor dels brasilers. Després d’haver encaixat el cinquè gol, els haitianos van poder imprimir el gol dels favorits. James Markelin al minut 70 va tocar la porta d’Alisson.

Al final del partit, els brasilers van aconseguir molestar els haitianos dues vegades més. Al minut 86, Renato Augusto va marcar un doblet i, ja a la parada, el primer hat-trick del torneig va ser organitzat per Filipe Coutinho.

El resultat final del partit 7: 1 a favor del Brasil permet als grocs-blaus anotar quatre punts després de dos partits. L’equip Haití es queda amb un zero a la línia de punts i baixa fins a l’últim lloc del grup B.