America's Cup 2016: Repàs Del Joc Equador - Haití

Vídeo: America's Cup 2016: Repàs Del Joc Equador - Haití

Vídeo: America's Cup 1995 (1/2) 2024, Abril

L’equip nacional d’Haití va ser un clar desavantat a la Copa Amèrica 2016. Després d’haver perdut els dos primers partits del grup B, els haitians es van enfrontar en la seva última trobada amb els jugadors de l’Equador, per als quals una victòria podria haver formalitzat la sortida a la fase de playoffs.

America's Cup 2016: repàs del joc Equador - Haití

Els jugadors de la selecció equatoriana van començar el partit més activament. Ja en els primers deu minuts de la reunió, els equatorians van crear diversos moments perillosos a les portes de la selecció nacional d'Haití. I ja al minut 11 la primera pilota va ser a la xarxa. Christian Noboa ha fet una passada precisa a Enner Valencia, que ha enviat la porteria dels haitianos des de fora de l'àrea, obrint el marcador al partit. La selecció nacional de l’Equador es va avançar 1: 0.

Al minut 20, Enner València va fer d’assistent. Després del seu pal a l'àrea de penal, Haimen Iovi va rematar fàcilment la pilota a la porta buida. La selecció nacional de l’Equador va formalitzar ràpidament el seu avantatge a dos gols.

El marcador no va canviar fins al final de la primera part. Tot i això, val a dir que al minut 28, la selecció nacional d’Haití representada per Jerome podria jugar un gol. El travesser va prendre el seu cop.

A la segona part, els equatorians van augmentar el seu avantatge golejador. Christian Noboa, molt conegut pels aficionats russos, al minut 57 va fer arribar el marcador a un aplastant - 3: 0 a favor de l’Equador.

Al minut 78, Enner València va donar la seva segona assistència del partit. Aquesta vegada ajudava el seu germà Antonio. El resultat 4: 0 va ser el resultat final de la trobada entre Equador i Haití.

La victòria dels equatorians va portar aquest equip al segon lloc del grup B. Al mateix temps, la selecció brasilera, que va perdre contra els peruans en el segon partit del mateix grup, no va entrar en els playoffs.

A quarts de final, la selecció equatoriana es reunirà amb els amfitrions del torneig, la selecció nord-americana, i els haitianos abandonaran el torneig després de tres derrotes.