Copa Amèrica 2016: Repàs Del Joc Xile - Bolívia

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Repàs Del Joc Xile - Bolívia

Vídeo: Argentina vs Bolivia 3-0 All Goals and Extended Highlights (Copa America) 2016 HD 720p 2024, Abril

Després d'un inici sense èxit a la Copa Amèrica (derrota contra l'Argentina), els xilens van haver de sumar punts a la segona ronda de la fase de grups. Els rivals de la selecció xilena en el segon partit van ser jugadors de futbol de Bolívia.

Copa Amèrica 2016: repàs del joc Xile - Bolívia

Tots dos equips nacionals van perdre els seus primers partits al torneig amb el mateix marcador 1: 2. Els xilens no van poder resistir la selecció argentina i els bolivians van perdre sensacionalment en molts sentits davant la selecció de Panamà. Abans dels seus segons partits, tots dos equips es van encarregar de guanyar per tal de preservar les possibilitats de sortir del grup D.

El partit va començar amb l'avantatge de la selecció xilena, però no va arribar a serioses ocasions de gol en la primera mitja hora de joc. Només en els darrers quinze minuts, els xilens van ser capaços de crear diverses situacions agudes a la porta del porter bolivià. Pinilla i Sánchez van tenir bones ocasions, però els encerts dels famosos jugadors no van tenir precisió. La primera meitat de la reunió va acabar amb zeros al marcador.

A menys d’un minut de l’inici de la segona meitat de la trobada, la selecció xilena va obrir el marcador. El bolivià Juan Carlos Anse va perdre la pilota a prop de l'àrea, que no va desaprofitar Mauricio Pinilla, que va fer una assistència a Arthur Vidal. Xile es va avançar 1-0 ja al minut 46.

Al minut 61, la selecció nacional boliviana va remuntar. Jasmani Campos va marcar el gol més bonic. El bolivià va llançar una potent falta directa a la mateixa xarxa de la porteria. Claudio Bravo era impotent. Els números 1: 1 es van il·luminar al marcador.

Després de cedir la pilota, els xilens van afegir encara més en accions d’atac. Al minut 73, Sánchez ha respost amb una falta, però el porter bolivià ha perdonat la pilota, enviada al córner. Arturo Vidal també va tenir ocasions de gol, però al jugador del Bayern li va faltar precisió i, de vegades, sort.

El segment decisiu del partit es va sumar 8 minuts al temps principal. Els futbolistes xilens van empènyer cada cop més perillosament a la porteria rival, quan finalment, al minut 8 de lesió, l'àrbitre va assenyalar el punt a la porteria de la selecció nacional boliviana. La pilota després d’haver fitxat a l’àrea de penal va aterrar a la mà de Jasmine Campos i l'àrbitre va prendre una decisió molt ambigua. Al minut 10 de la parada, Arturo Vidal no va fallar - 2: 1 a favor de Xile.

Els bolivians van tenir una gran oportunitat de guanyar. Al minut 12 afegit al partit, Rodrigo Ramallo, des de la posició més avantatjosa, no va poder entrar al córner de la porteria de Claudio Bravo. Després del seu cop des de la zona dels onze metres, la pilota va passar a pocs centímetres de la barra.

La trobada va acabar amb un resultat de 2: 1 a favor de la selecció xilena. Aquest partit va ser un dels enfrontaments més intensos i dramàtics de la Copa Amèrica de la fase de grups.