America's Cup 2016: Repàs Del Joc Colòmbia - Costa Rica

Vídeo: America's Cup 2016: Repàs Del Joc Colòmbia - Costa Rica

Vídeo: America's Cup 1995 (1/2) 2024, Maig

Després de les victòries en els dos primers partits, els colombians ja han aconseguit el pas a la següent etapa de la Copa Amèrica 2016. En l'últim partit, la selecció nacional s'havia de trobar amb Costa Rica.

America's Cup 2016: repàs del joc Colòmbia - Costa Rica

Per continuar lluitant al torneig, els costarricenses van necessitar una victòria en el partit amb Colòmbia. A més, era desitjable marcar molt, ja que en cas de derrota dels nord-americans pels paraguaians, la diferència de gols es calcularia entre les seleccions nacionals del Paraguai i Costa Rica. L’equip que es va convertir en la principal sensació de la Copa del Món del Brasil el 2014 (Costa Rica) va fer tot el possible per la seva part: va guanyar una victòria sobre Colòmbia.

El partit Colòmbia - Costa Rica va resultar ser el més emocionant fins ara del torneig. Els espectadors van veure cinc gols marcats, el primer dels quals es va publicar ja al segon minut. Venegas des de fora de l'àrea va enviar la pilota a l'extrem superior esquerre amb un xut magnífic. La selecció nacional de Costa Rica va guanyar el marcador per 1: 0.

Els futbolistes de Colòmbia es van retirar ràpidament. Ja al minut 6, el marcador al marcador es va igualar. Distingit per Frank Fabre. En el futur, el joc es va jugar amb atacs de doble tall, en què els costarricenses van tenir més èxit. Les seves accions d'atac van donar lloc a un autogol. L'heroi del minut 6 Fabra va tallar la pilota a la seva pròpia porteria. Per a delit dels seus seguidors, els futbolistes de Costa Rica es van avançar 2: 1 (el minut 34 era al cronòmetre).

A la segona part, els gols contra els dos contraris van continuar. En primer lloc, els costarricencs van augmentar el seu avantatge. Al minut 58, Brian Oviedo va donar una assistència a Celso Borges, que va rematar amb precisió el xut al pal esquerre de la porteria. Els costarricencs s’han posat al capdavant amb una diferència de dos gols. Tot i això, abans d’acabar el partit, el marcador al marcador tornava a canviar.

El líder colombià Juan Cuadrado va fer una passada d’assistència a Marlos Moreno Durana, que va disparar el porter des de fora de l'àrea. Una pilota fortament enviada va volar al cantó proper de la porteria. Aquest gol va ser l'últim del partit.

El resultat final de 3: 2 a favor de la selecció nacional de Costa Rica només va espatllar l'estat d'ànim dels colombians abans dels playoffs. I per als propis guanyadors no va aportar el resultat esperat: els nord-americans van guanyar el seu partit contra el Paraguai. Així, la selecció nacional colombiana ocupa el segon lloc del grup A, mentre que Costa Rica baixa al tercer lloc i queda eliminada del torneig.