America's Cup 2016: Repàs Del Joc Mèxic - Jamaica

Vídeo: America's Cup 2016: Repàs Del Joc Mèxic - Jamaica

Vídeo: America's Cup 1995 (1/2) 2024, Maig

La selecció nacional mexicana va obtenir una victòria contundent sobre els uruguaians en el partit de la primera ronda de la fase de grups del Quartet C. Els segons rivals dels mexicans al torneig van ser futbolistes de Jamaica.

America's Cup 2016: repàs del joc Mèxic - Jamaica

Abans de començar la reunió, la selecció mexicana era merescudament considerada la favorita de l'enfrontament amb l'equip de Jamaica. No obstant això, l'equip, conegut per molts per la cançó del grup Chaif, va tenir la primera oportunitat de marcar. Clayton Donaldson al minut 7 des d'una posició avantatjosa va xutar molt a prop del racó de la porteria dels mexicans. Després de la fallida implementació del moment, els jugadors jamaicans van fallar el seu gol. Després de la presentació de Jesús Manuel Corona, el davanter del "Bayer" alemany i la selecció mexicana Chicharito es van colpejar al cap. Al minut 17, el marcador va il·luminar els números 1: 0 a favor de la selecció mexicana.

A la segona meitat de la primera meitat, Jamaica hauria pogut igualar el marcador. Primer, Gareth McClairy, al minut 37 des de la plaça del porter, no va poder vèncer al porter Ochoa, i després Michael Hector, cinc minuts abans d’acabar la mitja part, va atacar des d’un mirador directament al centre de la porta mexicana: el porter va tornar a bloquejar el camí del projectil darrere de la línia.

Al començament de la segona meitat, els mexicans gairebé van augmentar el seu avantatge. Chicharito des de fora de l'àrea no ha pogut córner.

Els mexicans van poder doblar l'avantatge. Pocs minuts després d’entrar al camp, Oribe Penalta, en substitució de Chicharito, va marcar el 2-0 a favor de Mèxic. Fins al final de la trobada, els números al marcador no van canviar, tot i que els jugadors jamaicans van tenir ocasions d’imprimir el gol de Guilherme Ochoa.

La victòria del partit va permetre al mexicà classificar-se per als playoffs de la Copa Amèrica del 2016. El lloc final del grup es determinarà en l’enfrontament amb la selecció nacional veneçolana. Els futbolistes de Jamaica van perdre els dos partits al començament del torneig i van perdre les seves possibilitats de continuar lluitant als playoffs.