Copa Amèrica 2016: Repàs Del Joc Haití - Perú

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Repàs Del Joc Haití - Perú

Vídeo: Central Estados Unidos: Haití 0-1 Perú (Copa América Centenario) 2024, Maig

Els partits de la fase de grups del grup B Copa Amèrica 2016 van començar amb un enfrontament entre les seleccions nacionals d’Haití i el Perú. La trobada d’aquests rivals va tenir lloc a Washington en un estadi amb una capacitat de 75.000 espectadors.

Copa Amèrica 2016: repàs del joc Haití - Perú

Abans de començar la trobada, els jugadors de la selecció nacional del Perú eren considerats els favorits de l'enfrontament. La diferència entre els atletes de la classe es va fer evident des dels primers minuts: els peruans van prendre completament la iniciativa i sovint van atacar les portes dels haitianos. Els jugadors de la selecció nacional d'Haití només a la meitat de la primera meitat van poder trobar la força per a diversos atacs significatius, però no van marcar gols. El moment més perillós de la primera part a la porta dels peruans va ser una falta lliure realitzada per Mechak Jerome. La pilota, llançada des de l’arrodoniment de l’àrea de penal, va sobrevolar el travesser. Després d’això, els peruans van tornar a atacar perillosament, però la pilota mai no va creuar la línia de gol. A l’últim minut de la mitja part, els haitians van ser salvats pel pal després de colpejar des de fora de l'àrea de penal d’Edison Flores.

La segona part també va començar amb atacs de la selecció nacional peruana. Durant tot el partit, els sud-americans van colpejar la porteria rival més vegades, van tenir un avantatge en la possessió de la pilota. Com a resultat, al minut 61, els haitianos no van poder mantenir intacta la porta. Paolo Guerero va tancar una excel·lent passada d'Edison Flores des del costat esquerre. El gol va resultar molt eficaç: Guerero a la tardor amb el cap va transmetre la pilota a la porteria de la selecció nacional d’Haití.

Fins al final del partit, el marcador al marcador no va canviar. L’equip nacional d’Haití no va poder respondre adequadament al gol rebut. És més probable que els haitianos haguessin pogut encaixar el segon gol.

El resultat final 1: 0 va registrar la victòria de la selecció nacional del Perú, que va guanyar tres punts després del partit de la primera ronda a la Copa Amèrica 2016.