Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Jamaica - Veneçuela

Vídeo: Copa Amèrica 2016: Repàs Del Partit Jamaica - Veneçuela

Vídeo: Mexico v. Venezuela - Copa America Centenario USA 2016 2024, Maig

La Windy City de Chicago va acollir el primer partit de la fase de grups de la Copa America’s 2016 al grup C. Les seleccions nacionals de Jamaica i el representant del futbol sud-americà, l’equip veneçolà, van competir entre ells.

Copa Amèrica 2016: repàs del partit Jamaica - Veneçuela

El joc va començar a un ritme actiu. Tots dos equips van intentar amenaçar la porteria rival amb atacs ràpids. Ja en els primers deu minuts de la reunió, els jugadors van estar marcats per atacs forts a la porta principal, en què els jugadors jamaicans van tenir més èxit. Primer, al minut 10, Cleton Donaldson va disparar perillosament des de la cantonada de l'àrea, però el porter sud-americà va evitar el cop. Després, els veneçolans es van salvar al travesser després d’un servei de cantonada. Ji-Wojin Watson es va colpejar al cap, però va sacsejar el travesser.

Llavors, la regla futbolística immutable va funcionar. Els futbolistes jamaicans, que no van poder adonar-se de les seves oportunitats, van concedir. Al minut 15, Joseph Martinez ha realitzat un xut precís des de fora de l'àrea. Veneçuela es va avançar per 1-0.

Al minut 23, la selecció nacional de Jamaica va patir pèrdues de personal. Rodolphe Austin va ser expulsat per una violació greu. Els veneçolans no van poder adonar-se del seu avantatge numèric. La primera meitat de la reunió va acabar amb un mínim avantatge dels sud-americans.

Al minut 49 de la segona meitat de la trobada, els futbolistes jamaicans van tornar a perdre una excel·lent ocasió de gol. Michael Hector va disparar a porteria, però aquesta vegada els veneçolans es van salvar amb el pal.

Els futbolistes sud-americans van poder respondre només al minut 71, quan, després d’un córner, Angel Wilker va fer passar la pilota a la cantonada de la porteria. El porter jamaicà Blake va jugar amb eficàcia i eficiència: després del seu salt a la cantonada, la pilota va ser desviada.

Fins al final del partit, el marcador al marcador no va canviar. L’equip nacional de Veneçuela va tenir més control sobre la pilota durant el partit, però els contrincants van respondre amb forts contraatacs. Els equips van fer tres tirs a la porteria de l’adversari, el nombre de tirs habituals a la porteria va ser de 14 contra 10 a favor de la selecció nacional veneçolana. Així, els convidats nominals del partit van obtenir els tres primers punts del torneig.