Com Va Ser L'últim Partit De L'Eurocopa

Vídeo: Com Va Ser L'últim Partit De L'Eurocopa

Vídeo: 🎭 TITELLES #3: HOY, REENCUENTRO MESSI-LAPORTA · BALÓN DE ORO · XAVI SE GANA AL BARÇA · VINICIUS 2024, Abril

A la final de l'actual Campionat d'Europa, es van reunir els guanyadors del cicle anterior, els espanyols i la selecció italiana. A l'Eurocopa de 2008, aquests equips es van enfrontar a l'etapa de quarts de final. Després, el temps principal i la pròrroga van acabar amb un empat: 0: 0, i en la tanda de penals els futurs guanyadors del torneig van resultar més forts.

Com va ser l'últim partit de l'Eurocopa 2012

Aquesta vegada, els italians van arribar a la final, tot i que pocs s’ho van creure. Al mateix temps, en el transcurs del torneig, l’equip va demostrar un futbol excel·lent, va deixar el grup juntament amb Espanya, en cap cas cedint-li un duel a temps complet. Després, a les semifinals, la squadra azzurra va guanyar a un altre favorit del torneig, la selecció alemanya, en tots els estadis de futbol.

Per desgràcia, establir un rècord en el partit final, perdent contra el seu oponent amb un marcador de 0: 4. Abans d’això, la derrota més gran a la final del Campionat d’Europa era de 0: 3. Amb aquesta puntuació, la selecció de l’URSS va perdre contra Alemanya el 1972. Però no es pot culpar d'això als italians: van fer tot el que van poder. Aquesta Espanya s’ha tornat completament diferent a la d’abans. Per a tots els torneigs, va crear equips que es consideraven favorits, però van abandonar a causa d'un factor psicològic. Com a resultat, no van poder guanyar res durant molt de temps i van deixar de creure-hi. Ara, quan Espanya ha aconseguit els títols de campió del món i d’Europa, l’equip s’ha tornat segur, esportiu i insolent, sense reconèixer cap autoritat. Per tant, a la final va donar un futbol encantador.

Al minut 14, Cesc Fabregas, després d’haver jugat amb èxit al flanc, va rematar la pilota una mica enrere i David Silva, que va sortir corrent, el va enviar amb èxit a la porteria amb el cap. Els italians es van afanyar a recuperar-se i van tenir un bon segment, però els espanyols es van defensar clarament, van esperar a les bandes i van esperar als 41 minuts. Una increïble passada penetrant va trobar a Jordi Alba al capdavant de l’atac, i ell, deixant-se sol amb Buffon, va enviar clarament la pilota a la porteria.

Els italians encara no tenen sort. Abans del descans, es va lesionar i es va substituir el defensa Chiellini. Després del descans, quan l’entrenador de “Scuadra Azzurra”, Cesarre Prandelli, salvant el partit, va fer dues substitucions més, de sobte Tiago Mota, que acabava d’entrar al camp, no va poder continuar el partit. Atès que es va esgotar el límit de substitucions, els italians van ser superats en nombre i van continuar lluitant. Però estava clar que la seva força es fonia i, amb dos cops de Fernando Torres i Juan Mata, Espanya va acabar amb el seu rival. En ambdós casos, es tractava de les mateixes fortes passades a l'esquena dels defensors, que ningú no pot fer front a tres grans tornejos seguits.